gentlegiantafskofvde.blogg.se

Lååååång dag

Kategori: Allmänt

Sitter här med ett täcke omkring mig. Har tagit ett skönt bad med 'Myrten' efter en lång dag på jobbet.Efter krossande av latmask begav jag mig till kontoret glad i hågen. Behövde egentligen inte gå dit men på något vis lyckades jag fylla ut hela tiden mellan 08 och 15. Kl. 15 - 17 hade vi möte i arbetslaget och efter det pratade jag och en kollega en lång stund. Tiden går så fort vissa dagar!
 
Sambon är skjutledare ikväll och jag passar på att läsa bloggar med myskatten i knäet. En god avslutning på en god dag. Dagen har lett till många konstruktiva tankar och jag är mycket mer nyfiken på karriärsplanering nu än jag brukar vara.  Det är ju faktiskt otroligt spännande att tänka över alla möjligheter som finns och fundera ut hur jag bäst ska ta till vara på dem. :) Jag är inte, på något vis, på väg bort från min arbetsplats men jag funderar på lite gästspel på olika ställen. Jag funderar även på att kanske gå ned i arbetstid. Jag funderar på hur jag ska komma vidare med min forskarutbildning och vad jag vill göra när jag är klar med den. Många tankar blir det!
 
Men just nu så ska jag nöja mig med att klappa min fina kisse och andas in hans spinnande. Bara vara nöjd, varm och glad.
 
/GG

Kommentarer


Kommentera inlägget här: