gentlegiantafskofvde.blogg.se

Levande lördag och skön söndag

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Dagen startade med lite dåligt morgonhumör, jag handlade på ICA för att göra lunchlådor till sambon inför kommande jobb-vecka, jag lagade mat till lunchlådorna och passade på att baka en god banankaka med härliga kryddor och kokosolja i.s.f. smör. När jag står där i min peak av multi-tasking ringer min fina kollega och undrar om jag och sambon vill spendera dagen med henne och hennes man. GIvetvis ville jag/vi det. Så, iväg med en av kakorna (blev två) och lite verktyg runt elva. Kl sju begav vi oss hemåt efter en dag med intressanta berättelser, möbelbyggande, långlunchande och strategiskt planerande. Vilken underbar dag! Och, vilka fina, fantastiska och fascinerande personer det finns! De inspirerar och väcker ens nyfikenhet på livet.
 
Så, blev ingen träning igår men faktiskt god kosthållning. Idag får vi se hur det blir med tärning. Blir kanske en promenad senare med mannen. Blir kanske en cykel-timma medan han är på skjutbanan och sedan tvättar bilen. Men, efter skön sova-ut-morgon så känner jag bara för att spendera dagen i soffan med mina böcker och min avhandling. Hmm... Kan nog i vart fall vara bra med den där promenaden senare - både för ämnesomsättning och för uppmjukande av leder. Det ser dessutom ut att bli en otroligt vacker höstdag här i Skövde.
 
/GG
 
 

Kommentarer

  • Linn säger:

    Låter som en mysig helg. Jag känner att jag äntligen är igång med träningen och ska till F&S ikväll. Hade varit skönt med sovmorgon, men vår väckarklocka vägrar att ta helg. Fast sju är mycket bättre än halv sex som det varit ett tag. Skulle vilja krypa upp i soffan med min nya Yogabok. Kanske det blir så, men jag ska iaf maila universitet. Ska avsluta en kurs jag påbörjade innan jag blev gravid och av olika omständigheter inte orkade slutföra då. Ska få skriva in mig igen så det är toppen. Ska läsa lite teori inför min c-uppsats. Den ingår i ssk-utbildningen numera, men när jag gick skrev vi "bara" B-uppsats. Ha en trevlig söndagskväll:)

    Svar: Det var en riktigt mysig helg! :-)Gott att höra att du känner att du är igång igen med träningen! Trivs du med F&S?
    Jag har varit en morgonfascist mot mig själv och gått upp kl 05 så långt jag kan minnas. Känner verkligen att den där extra timman gör skillnad. I morse gav jag mig t.o.m. ett par extratimmar. ;-) Kommer dock vara slut på det nu i ca åtta veckor. Mycket som ska göras och träning som behöver hinnas med. Den enda tidne jag kan tjuva av är morgonen...
    Härligt att slutföra studierna! Spännand emed C-uppsats! Vet du vad du vill skriva om?
    /GG
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-09-09 | 13:44:51
    Bloggadress: http://mittbastaliv.blogspot.se
  • Linn säger:

    Nej, jag har inte bestämt mig riktigt. Mitt yrke som anestesisjuksköterska är ganska teknikt men det gäller att hitta något intressant om OMVÅRDNAD:)

    Svar: Låter spännande! Oftast är ju problemet att välja ett av alla möjliga alternativ. Ska bli spännande att följa dig och se vad det blir i slutändan!
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-09-10 | 18:07:36
    Bloggadress: http://mittbastaliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: