gentlegiantafskofvde.blogg.se

Min torsdag

Kategori: Allmänt

 Här har vi haft en vacker höstdag! Vi har fått mycket gjort inkl. ordnat en del med programändringarna, fixat nya shorts att träna i, varit på Toyotas bilskadecenter för att beställa tid för omlackering av stötfångare fram, och en massa mys! Här kommer lite bilder från promenaden:
 
  
 
 
 
/GG
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Minendie säger:

    Vilka fina bilder. Såna här dagar är hösten helt underbar.

    Svar: Håller helt med! Det har varit en fantastisk dag och jag verkligen haft möjligheten att ta vara på den! :-) Och snart kommer färgerna!
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-09-06 | 21:15:51
    Bloggadress: http://minendie.wordpress.com
  • Linda säger:

    Åh men så fint ni har det omkring där! Och vädret såg ju för härligt ut. Var det väldigt kallt hos er också idag? Eller väldigt det var kanske överdrivet men kallare nu, höst som du säger

    Svar: Det har varit fantastiskt fint väder idag. Det blåste som f**n igår och var ruggigt kallt. Men idag hade det stilla sig och det var så skönt. Nu tycks vädret ha vänt igen och det regnar. Här i min lilla stad tycker jag alltid det är kallare än någon annanstans, kanske med undantag för Jönköping. Morgnar och kvällar blir faktiskt 'kyliga' nu och jag kommer på mig själv att nynna på 'Höstvisa'. ;-)
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-09-06 | 21:32:48
    Bloggadress: http://goingsmaller.blogg.se/
  • Linda säger:

    Vad underbart det låter! Ja int emed regnet men med det fina vädret och solen =D Jaså hehe, ja ibland känns det ju som man lever i en liten bunke där det är kallt medan hela sverige har det varmt. SÅ kändes det i augusti alla fall, i stockholm var det ider regn medan det i övriga landet och speciellt nedåt, var soligt och 28 grader varmt =P. Ja hösten är här det känns i hela luften

    2012-09-06 | 22:33:37
    Bloggadress: http://goingsmaller.blogg.se/

Kommentera inlägget här: