gentlegiantafskofvde.blogg.se

Laddar inför hälsoutmaningen

Kategori: Allmänt

Mannen har jobbat dygn vilket innebär att jag och gossekatten har haft hela sängen för oss själva. Fasiken vad vi gottar oss då! ;) Vi har sovit på våra vanliga platser, diagonalt, som Vetruvian man och vi har sovit länge. Kissen fortsätter sova och jag försöker få lite jobb gjort. Dagen startade (efter gottemorgon fram till halv elva) med två ägg och kaviar innan en timma på cykeln. Galet bra start. Ägg verkar funka riktigt bra på min morgonmage så länge jag bara dricker vatten till. Detta ska testas när jag senare börjar springa längre pass eller ökar min gymfrekvens. Kan jag ha hittat nyckeln till att kunna äta innan träning ochdärmed kunna köra hårdare och längre? Det får framtiden visa. Ren och fin sitter jag nu här och laddar mentalt inför hälsoutmaningen som startar imorgon. Jag har tre mål:
 
* Gå ned 5 kilo
* Springa minst 4 ggr i veckan
* Få in minst 7 timmar motionerande i veckan
 
Kanske inte låter som så mycket men jag tror på att ta det lugnt. Jag är en person som gärna taggar igång lite för mycket (min allt-eller-inget-personlighet) och sedan inte orkar. Och, man vill ju vara en genomförare - inte enbart en uppstartare! Med 7 timmar motionerande så menar jag cykling, gymmet, löpning, och promenerande i rask fart (jag och mannen går gärna på promenader men det går liksom inte fort alls...). Det är faktiskt svårare än jag trott att få in träningstid! De senaste veckorna har jag tyckt att jag har varit duktig på att röra på mig men icke sa nicke jogg.se. Här framgår det väldigt tydligt att jag de tre senaste veckorna har fått in 5.5 h, 7 h och 6 h och 15 min. Om jag nu minns rätt... Men, å andra sidan har jag då haft jobb i fokus. Nu har jag semester och det är välbefinnande i fokus. Längtar ut i skog och mark!
 
Jag hoppas ni alla har en fin söndag!

Kommentarer

  • Kiwi säger:

    Å jag tycker du har satt bra mål, vi är nog rätt lika jag är mer trögstartad för att veta att jag håller i mål annars så fullföljer jag inte saker fast du sa det mer fint :).
    Ska bli spännande nu är det inte många timmar kvar :)

    Svar: Nu är vi igång! Vad kul det här är. Härligt att vi blev sex stycken som hänger på. Ska bli kul att se allas kämpande och om/hur de ger resultat.
    Gentle giant af Sköfvde

    2013-06-23 | 15:18:47
    Bloggadress: http://halsovinst.wordpress.com
  • Rebecka säger:

    Hej =) Såg att du också är med på utmaningen via Kiwis sida, skoj! Kul att det har börjat nu, ska bli roligt att följa alla och bli motiverad. Det här ska vi fixa! Härligt med sovmorgon med katten förresten, mysigt =)

    Svar: Håller helt med! Vilka bra resultat du fick denna vecka! Vi kommer rocka denna utmaning!
    Gentle giant af Sköfvde

    2013-06-26 | 00:26:50
    Bloggadress: http://lyckanviktenjag.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: