gentlegiantafskofvde.blogg.se

ibland är katten billigare än annars

Kategori: Allmänt

Jag har ett par fantastiska katter, de bästa man kan önska sig eftersom de är sociala, väluppfostrade (så uppfostrade som man nu kan få en katt), mysiga och roliga. Det finns dock smolk i bägaren. 'MIN' katt (den andra tyr sig mer till sambon) har blivit ett riktigt as på morgnarna. Det började i våras med att han rev på soffa, på TVn och på fönsterrutorna för att få uppmärksamhet på morgonen. Han gör detta dessutom runt fyra på morgonen. Det mest irriterande är att han glatt kommer springandes när jag skäller på honom... Morr! Så, en stund kommer han och lägger sig lite halvt upp på kudden och spinner. Vi har ett precious moment och jag tänker att han allt är min lilla söta humla. Och hur länge håller det? Tio minuter? Givetvis dras hans bror igång av detta och helt plötsligt har vi dessutom Skrikar'n med i leken. Blir tokig! Jag blir dessutom ett troll om jag inte får sova. Är nog bäst att jag sticker till gymmet efter att sambon vaknat så att vi inte sliter på varandra. (Han är alltid på dåligt morgonhumör om han måste vakna av klocka.) Detta är inte en start på morgonen jag uppskattar och jag måste komma på något som gör att det undviks... Hmm... *tänkarmössan på*
 
                                                                            
 
 

Kommentarer

  • Jane säger:

    Åh det lät inte roligt. Jag som bearbetar sambon just nu för att skaffa katt. Han säger nej men det kanske ändrar sig ;-) Men jag får hoppas på en morgontrött katt då.

    Svar: Att ha katt är helt underbart mysigt. Jag håller tummen för att det blir en morgontrött sådan om det blir en för er. Det kan ju även tilläggas att han däckar lagom till jag ska till jobbet, alternativt då går och myser med husse... ;-)
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-08-11 | 22:00:47
    Bloggadress: http://stoppvid100.wordpress.com
  • Minendie säger:

    Jag har en katt som under ett år envisades med att komma väcka mig runt klockan fyra genom att slicka mig i håret och "tvätta" mig. Inte så uppskattat.

    Svar: Det låter mindre trevligt. Min katt ska 'bara' mjölktrampa, skallas och dra kinden mot mig. Det frustrerande är att desto mer avvisande jag är , desto mer klängig är han. Så , det är ju bara att ta det och klappa honom... :-)
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-08-11 | 23:38:32
    Bloggadress: http://minendie.wordpress.com

Kommentera inlägget här: