gentlegiantafskofvde.blogg.se

Fantastisk fredag!

Kategori: Allmänt

Min första semesterdag brukar vanligen inte betyda ren semester (alltid något som behöver avhandlas). Så gjorde inte heller denna. Men, jag har verkligen passat på att njuta. Hade bokat promenad-date med min väninna kl 08. Vaknade upp med mängder av energi och spring i benen så först fick det bli en kort löprunda alldeles utanför dörren och en sväng runt. Knät håller sig i schack men jag är fortfarande rädd att det ska komma tillbaka. Så, det är lugnt som gäller. Har numer ett fodrat par löpartights i garderoben och de är så härliga. När jag inte kan springa så snabbt så är det gott att de värmer. Som ni ser är de redan lite för stora, så vi får se hur länge de kan hänga med.
 
 
Efter löptur med risk för halka (löv-halka) så blev det promenad. Jag tror inte det finns något trevligare sätt att motionera på än att ha med en god väninna och gå en lång runda. Kanske inte mest effektivt men definitivt mest trevligt. För oss blev det ca 7 km i extremt backig terräng. Men, det knäckte vi ändå på 75 minuter. Bra jobbat för oss. När vi kom upp på berget var lamporna fortfarande tända och dimman låg över topparna. Det är ett sagolikt landskap att vandra i!
 
 
En helt fantastisk start på dagen med andra ord! Jag hoppas ni alla har en toppenfin fredag som start på helgen!

Kommentarer

  • Linda säger:

    Åh vad skönt det låter! Jag hoppas resten av din helg blev lika mysig. Du är så duktig som kör vidare! Imponerad. Jag har inte tränat på två veckor pga rep och att jag mått dåligt =( Kramar <3

    Svar: Jag hoppas du mår bättre och får mer tid till det du vill göra nu när föreställningarna har dragit igång. Håller tummen för att du når din målvikt och önskevikt inför operationen. Helgen har varit supermysig! Igår fann jag outfiten till mit bröllop. Det var underbart med en tjejdag med mor och syster. Mer sån't! ;)
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-11-18 | 08:50:33
    Bloggadress: http://goingsmaller.blogg.se/
  • smulan säger:

    Inte illa och inleda helgen med det här:) Hoppas resten av helgen blev lika bra.
    Kram

    Svar: Helgen har varit superhärlig! Jag hoppas även du har haft en fin helg! Kram!
    Gentle giant af Sköfvde

    2012-11-18 | 12:27:02
    Bloggadress: http://https://smulgubben.wordpress.com

Kommentera inlägget här: