gentlegiantafskofvde.blogg.se

Den bästa träningsmotivationen är en väninna

Kategori: Allmänt

Det är ett tag sedan vi sprang i spåren uppe på berget nu. Vi har båda haft knäproblem och behövt lägga energi på annat under de snöiga och hala veckorna som varit. Min träning har mest bestått i träning hemma på cykel och styrka på matta. Nu är det dags att ladda igång igen och att ta oss mot vårt mål att springa VårRuset den 14 maj. Den bästa motivationen är att ha någon med sig. Någon som peppar, någon som bryr sig, någon som är insatt och någon som undrar hur det går. Alltså: en väninna! Och, vi har en utmaning! Vår utmaning i fem veckor: att träna i minst 20 minuter i minst fyra dagar per vecka. Tror vi kommer slå det med råge men det är bra att ha ett minimum de veckor och dagar som det känns extra tungt.
 
Avrapportering kommer ske per MMS till varandra och givetvis kommer även ni få ta del av mina träningsframgångar ;) Detta är mitt bästa tips för att skapa bra rutiner: gör en plan tillsammans med någon. Någon som genuint bryr sig och som förstår och är insatt. Jag och min väninna kommer inte träna tillsammans men med hjälp av tekniken kommer vi finnas med varandra ändå. Kanske kan vi under februari ha en gemensam bloggutmaning? Om vi kommer på något bra... Eftersom februari är den kortaste månaden så skulle vi kunna köra en månads-streak = träning varje dag i en månad och dessutom komma undan med tre dagar ;) Kom gärna med förslag!
 
Kramar!

Kommentarer

  • Eva säger:

    Vilket bra upplägg, kul med mms! :-) Och ja, det vore jättekul med någon form av utmaning...ska fundera å det!

    Lycka till nu med löpningen!

    Svar: Det var faktiskt en fantastisk idé med MMS. Det gör att hon k'nns nr och att vi är med varandra trots att vi är långt ifrån. Ser fram emot din(a) idé(er) gällande utmaning! Tack för lyckoönskningar, behöver pepp även om jag tror på att det komemr gå riktigt bra!
    Gentle giant af Sköfvde

    2013-01-02 | 20:26:12
    Bloggadress: http://www.evasfitnessme.blogspot.com
  • Minendie säger:

    Jag är absolut med på en utmaning. Har länge varit sugen på ett ha en av nåt slag på bloggen men har så dålig fantasi. Det verkar kul med en träningsutmaning, man kanske man lägga till nån bild som visar vad något från ens dag, vad man tränat eller nåt annat hälsorelaterat oavsett vad som är hälsa för var och en.

    Svar: Låter som en god idé! För, tanken är ju inte att det ska vara prestationsinriktat utan att det ska vara till inspiration och pepp! Tycker det är en bra tanke att hälsa är olika för alla!
    Gentle giant af Sköfvde

    2013-01-02 | 20:55:01
    Bloggadress: http://minendie.wordpress.com

Kommentera inlägget här: