gentlegiantafskofvde.blogg.se

Dag 13 eller 'dagen jag tog en kall promenad'

Kategori: Allmänt

Vilken vacker dag vi har haft här i min lilla bergsstad! Solen sken och snön gnistrade! Eftersom jag har hunden från lunch till sent ikväll passade jag på att gå en längre promenad med honom. VI följde med mannen till hans jobb och gick de 7-8 kilometrarna hem. Jag var påklädd i mina vinter-tights, en långärmad tröja under den yttre och tjockare. Dessutom mössa på. Kände mig riktigt ordentlig. Klädd i mina vinter-träningskläder. Någon som börjar ana error? Det gjorde inte jag förrän jag redan gått någon timma och började bli ordentligt kall. Begick ett litet tankefel när jag klädde mig i min vinteroutfit som är ämnad för löpning (man har en något högre värme inuti när man springer). Läxan lärd och vinterkläder hemklickade från sportamore.se. Ser fram emot att gå på långpromenader i vinter utan att frysa. Känns dessutom som lite förtjänade vuxenpoäng.
 
Jag köper kläder från märket Dobsom. Det gjorde jag redan tidigare eftersom de har unisex-modeller i stora storlekar. Det är fortfarande en bra linje för mig eftersom jag är lång och ganska rak i formerna.
 
Till dagens val:
Motionsval: Att gå på långpromenad trots att soffan och inomhusträning lockade. Är väldigt rädd för halka eftersom jag har kassa fotleder...
 
Matval: Inget särskilt idag. Har följt matplan och inte varit sugen. Jag har försökt vara medveten om att dricka vatten dock.
 
Välbefinnandeval: Te. Värmeljus. Lång och varm dusch efter promenaden för att tina upp rumpan. Men, det främsta valet för välbefinnande var att släppa hunden lös på en sträcka av promenaden. Han blir så otroligt grad att han springer glädjevarv. Vi har dessutom en mycket bättre kommunikation när han är lös och båda njuter av att slippa anpassa oss till varandra. Istället kan vi röra oss framåt i vår egen takt fast vi är tillsammans och har det fint.
 
Nu ska jag mysa med vovven och se på första Narnia-filmen (på femman i detta nu) med en varm kopp te i handen, omgiven av värmeljus.
 
Jag hoppas ni har en fin lördagkväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: