gentlegiantafskofvde.blogg.se

Dag 17 eller 'dagen med för mycket känslor'

Kategori: Allmänt

På mitt jobb är ingen dag den andra lik. Har haft mötesdag idag och den har både givit tuffa besked som lett till ledsenhet men även besked som lett till lättnad och varma skämt kollegor emellan. Känslor högt och lågt. Tårar och skratt. Ja, kära nån! Lång dag. Blåsig dag. Nu mysig kväll med tok-tax och min prinsessa samt hans bror. Mannen kommer och sover här efter att han går av sitt pass kl tio. Gör verkligen mitt bästa för att hålla mig vaken!
 
Nu till mina val för dagen:
 
Motionsval: Tagit trapporna fööör många gånger (om det nu är möjligt) isf hissen.
 
Matval: Hängde med kollegor på lunch (panerad fisk med hemmagjord röra och massa grönt) trots att det var otroligt lockande att dra mig undan och inte äta något. Alls. Köpte dessutom med mig frukost från restaurangen på campus. Två bra val för hälsa och välbefinnande! Check! Check!
 
Välbefinnandeval: När jag står i restaurangen på morgonen  så tänker jag på att starta dator och undrar hur många mail jag kommer ha att svara på. Men, bland sofforna sitter en fin kollega. Jag tvekar en stund. Jag skulle kunna hinna med många mail på en halvtimma. Istället går jag fram och frågar om hen vill ha sällskap. Eftersom hen gärna har det så spenderas frukosten i ett gott och energigivande samtal. ett samtal som visade sig vara mer välbehövligt än jag trott med tanke på känslokarusellen senare under dagen.
 
Min onsdag.. Gott att ha halva veckan avklarad!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: