gentlegiantafskofvde.blogg.se

Dagens

Kategori: Allmänt

Mat: citron&ingefärste, rågbröd med ägg och kaviar, sallad (mache, tomat, avokado, rädisor, paprika, rödlök) och en klick creme fraiche med vitlök, 2 clementiner, yoghurt med upptinade sommarbär.
 
Träning: ingen pga förkylning
 
Välbefinnande: Njöt av sovmorgon och ensamfilurande innan taxen kom runt kvart i ett. Gjort upp belöningssystem för mina olika delmål och gläds över genomförbarhet.

Kommentarer

  • Lotta säger:

    Hej! Lotta heter jag och jag såg att du också var med på tigerhonans utmaning 2014. Ska bli roligt att följa din resa till lägre vikt och att vi i gruppen kan ha möjlighet att peppa varandra på bästa sätt. Välkommen in på min blogg om du vill! Hälsningar
    Lotta

    Svar: Jag ser fram emot att ha stöd i en grupp. Har kört själv under något år och det har ju gått *hrmm* sådär. Det har varit tufft att vara 'den ende' i min bekantskapskrets som kämpar med vikt och jag har känt att det inte är något jag kan prata om med vänner - dels för att de inte har upplevt detta problem och dels för att de hellre putter bort mitt försök att prata med 'du är ju så fin ändå'. Så, jag hoppas kunna vara till pepp!
    Gentle giant af Sköfvde

    2014-01-06 | 01:02:04
    Bloggadress: http://www.viktinfo.wordpress.com

Kommentera inlägget här: